WelkomBenjamins Agrarisch Milieuadvies is een persoonlijk en dynamisch milieuadviesbureau uit Drenthe, die zich in hoofdzaak bezighoudt met milieuvraagstukken, gericht op de agrarische sector/-gebied.

Thuis in uw omgeving, thuis in de (agrarische) milieuwet- en regelgeving, maar ook aanverwante regelgeving van bestemmingsplannen en de Natuurbeschermingswet.

Vanuit de invalshoeken deskundigheid, betrokkenheid en praktisch denken bieden wij u een breed pakket aan diensten aan, waar u op deze site meer over kunt lezen. Naast onze eigen vakspecialisten werken wij ook samen met bedrijven die een verlengstuk kunnen zijn bij de uit te voeren werkzaamheden. Daarin fungeren wij  als een spin in het web, zodat u altijd te maken heeft met één aanspreekpunt.

Benjamins Agrarisch Milieuadvies is met name actief in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland. Het spreekt voor zich dat u ook terecht kunt voor milieuvraagstukken buiten dit werkgebied.

Naast de overheid als gemeenten, provincies en omgevingsdiensten adviseren wij ook bedrijven (lees: veehouderijbedrijven, niet-agrarische bedrijven, architecten, bouwbedrijven en adviesbureaus voor ruimtelijke ordening). Bedrijven bieden wij onder andere ondersteuning bij het verkrijgen van een omgevingsvergunning/Natuurbeschermingswetvergunning of onderzoeken wij welke milieucontouren er over uw stuk grond liggen of een stuk grond die u op het oog heeft voor uw nieuwe bedrijf.

Voor een eerlijk en betrouwbaar advies bent u bij Benjamins Agrarisch Milieuadvies aan het juiste adres, ‘thuis in uw omgeving’!  Onze kracht is het combineren van juridische en technische kennis, waardoor wij meer voor u kunnen bereiken!